Професионални кафемашини

Цялостно кафе решение за приготвянето на еспресо и топли напитки с най-съвременни технологии за постигане на маскимална ефективност и поддържане на постоянно качество на напитките. Прясно мляно кафе за перфектно еспресо и богат избор от кафеспециалитети.
Научи повече
Перфектно еспресо, с качествата на еспресо от професионална кафемашина и топли напитки, приготвени от кафемашина със стилен дизайн и функционалности. Получавате цялостно кафе решение за Вашия магазин, бензиностанция, офис.
Научи повече
Високо ефективна професионална кафемашина, която приготвя топлите напитки в рамките на 10 секунди. С компактен размер, атрактивен дизайн и функционалности, тази кафемашина работи с 3 до 4 разтворими продукта.
Научи повече
Стилно кафе решение, подходящо за кафетерия или магазин с разнообразно меню от кафе и топли напитки. Атрактивен дизайн и съвременни функционалности. Работи с 4 разтворими продукта за приготвянето на до 14 напитки.
Научи повече
Високо ефективно кафе решение, подходящо за хотел или места с висока натовареност. Големият капацитет на приготвяне на напитки и бързото достигане на оптимална температура помагат за бързото обслужване на вашите клиенти - без чакане и опашки.
Научи повече
Вендинг кафемашина, подходящо каферешение за обществени сгради, офиси, фабрики и места с висока консумация. С тази машина предлагаме еспресо, приготвено от прясно смляно кафе и богато меню от млечни кафе специалитети за всеки вкус.
Научи повече