ЗАЯВИ КАФЕМАШИНА

Предимства на професионалните кафемашини

Без високи разходи

Няма нужда от първоначалната инвестиция. С Вашата NESCAFÉ® Alegria избирате надеждност, ефикасност, удобство, бързина - кафе решение, което може да отговори изцяло на нуждите на Вашия бизнес.

Инсталация, поддръжка и сервиз

Технически екип ще се погрижи изцяло за първоначалното инсталиране, както и за последваща техническа поддръжка на Вашата NESCAFÉ® Alegria машина. Може да разчитате на сервиз с национално покритие, като осигурите допълнителна надеждност на своята машина.

Обучение

При всяко посещение на наш представител може да разчитате на първоначални и опреснителни обучения за Вашия персонал. Ние ще Ви обучим ежедневно бързо и лесно да почиствате, поддържате и зареждате Вашата NESCAFÉ® Alegria машина.

Рецепти

Като използваме своята кафе експертиза, ние разработваме лесни за приготвяне, апетитни напиткови рецепти. Допълнително може да разчитате и на професионални съвети за приготвянето на кафе напитки и специалитети. Предложете повече разнообразие на своите клиенти!

Контрол на качеството

С NESCAFÉ® Alegria и подкрепата от нашия екип може да разчитате винаги на високо качество на напитките. Всеки път - чаша след чаша.

Аксесоари и комуникационна подкрепа

Поднесете на своите клиенти всяка напитка в автентичен вид с NESCAFÉ® Alegria аксесоари, а ние ще Ви предоставим и специално разработени комуникационни и рекламни материали. Продавайте повече с NESCAFÉ® Alegria!